Viisas elämä


Medialle

Yhdysvaltalainen bestseller-kirjailija Pam Grout Luonnollisesti-messuilla

Lokakuussa järjestettävän Luonnollisesti-tapahtuman vetonaulana on yhdysvaltalainen kirjailija Pam Grout, joka on kirjoittanut bestsellerteoksen E2.Kirja käsittelee maailmankaikkeuden henkisiä periaatteita, ja se on opas erityisesti niille, joiden mielestä näkymättömiä asioita ei voi todistaa käytännössä. Grout luennoi Messukeskuksessa lauantaina 18.10. klo 11. 

Luento pidetään englanniksi, mutta tulkataan myös suomeksi. 

Groutin menestyskirja "E² - yhdeksän energiatestiä, jotka todistavat, että ajatuksesi luovat todellisuutesi"sisältää yhdeksän yksinkertaista 48 tunnin koetta, joiden avulla lukija voi todeta, että maailmankaikkeudessa on myönteinen vetovoima, joka perustuu ympärillämme virtaaviin energioihin.

- Universumissa on voima, joka haluaa vain parasta meille jokaiselle. Jos avaamme sydämemme ilolle ja onnellisuudelle, voimme yhdistyä tämän voiman kanssa, ja siten parantaa elämänlaatuamme. Fyysikot kutsuvat tätä voimaa kentäksi. Se järjestäytyy meidän omien uskomustemme ja odotuksiemme mukaisesti. Kun muutamme niitä, myös elämämme muuttuu, kiteyttää Pam Grout omat teesinsä.

Grout uskoo, että muuttamalla ajatuksesi muutat elämäsi - saat mitä pyydät, näet mitä haluat ja aistit mitä haluat.

Pam Grout on kokenut kirjailija, jonka tuotantoon kuuluu useita kirjoja ja näytelmiä sekä televisiosarja. Grout työskentelee myös toimittajana useissa eri julkaisuissa. Messuilla hän edustaa suomalaista kustantajaansa Basam Booksia.

- Olen ammatiltani toimittaja ja olen kirjoittanut 17 kirjaa pääasiassa matkustamisesta ja inspiraatiosta. Energia ja hengellisyys ovat kuitenkin aina kiinnostaneet minua. On luontevaa, että päädyin myös kirjoittamaan näistä rakastamistani aiheista.

I love me -tapahtuman teema on "Ole tärkeä itsellesi". Pam Grout tulkitsee teeman itse näin:

- Se tarkoittaa priorisointia. Sinä itse, unelmasi ja elämänilo ovat elämäsi tärkeimpiä asioita.

Pam Grout esiintyy Luonnollisesti-messuilla lauantaina 18.10. klo 11-13. Luennon aiheena on "Energy, the quantum field and how you can use both to make your life extraordinary". Luento on maksullinen (10 €), lippuja myydään ennakkoon Messukeskuksen verkkokaupassa ja paikan päällä kassoilla. 50:lle ensimmäisenä lipun ostaneelle Basam Books lahjoittaa Pam Groutin E2-kirjan ilmaiseksi, ja loput luento-osallistujat saavat ostaa kirjan puoleen hintaan (ovh 27 €) Basam Booksin messuosastolta.

Luonnollisesti on osa 17.-19.10. järjestettävää hyvän olon ja itsestä huolehtimisen I love me -tapahtumakokonaisuutta, johon kuuluvat myös Terveysmessut, Kauneusmessut, Muotimessut ja Koru & kello. Avoinna pe 17.10.klo 10-19, la-su 18.-19.10. klo 10-18. Liput: 15/9 € verkkokaupasta ennakkoon ostettuna, 18/11 € tapahtuman aikana verkkokaupasta ja kassoilta. Verkkokaupan löydät täältä

 

2014-09-23

  TIEDUSTELUT  

Arvostelukappalepyynnöt medialle:
asiakaspalvelu@viisaselama.fi