Viisas elämä

Pam Grout

Pam Grout on kirjailija ja matkatoimittaja. Hän on kirjoittanut lukuisia kirjoja, ja hän nousi maailmanmaineeseen :n suurmenestyksen myötä.

Groutin menestyskirja E² - yhdeksän energiatestiä, jotka todistavat, että ajatuksesi luovat todellisuutesi sisältää yhdeksän yksinkertaista 48 tunnin koetta, joiden avulla lukija voi todeta, että maailmankaikkeudessa on myönteinen vetovoima, joka perustuu ympärillämme virtaaviin energioihin.

- Universumissa on voima, joka haluaa vain parasta meille jokaiselle. Jos avaamme sydämemme ilolle ja onnellisuudelle, voimme yhdistyä tämän voiman kanssa, ja siten parantaa elämänlaatuamme. Fyysikot kutsuvat tätä voimaa kentäksi. Se järjestäytyy meidän omien uskomustemme ja odotuksiemme mukaisesti. Kun muutamme niitä, myös elämämme muuttuu, kiteyttää Pam Grout omat teesinsä. Grout uskoo, että muuttamalla ajatuksesi muutat elämäsi - saat mitä pyydät, näet mitä haluat ja aistit mitä haluat.

Pam Grout on kokenut kirjailija, jonka tuotantoon kuuluu useita kirjoja ja näytelmiä sekä televisiosarja. Grout työskentelee myös toimittajana useissa eri julkaisuissa. 

- Olen ammatiltani toimittaja ja olen kirjoittanut 17 kirjaa pääasiassa matkustamisesta ja inspiraatiosta. Energia ja hengellisyys ovat kuitenkin aina kiinnostaneet minua. On luontevaa, että päädyin myös kirjoittamaan näistä rakastamistani aiheista.

Kirjat

E2

  Lisätietoa  

www.pamgrout.com