Viisas elämä

Kirjat Viisas Elämä -sarja Kvanttifysiikasta energiahoitoihinKirja arvioitu 6 kertaa, keskiarvosana 5.0


Anna arvosana kirjalle

Johanna Blomqvist

  Kvanttifysiikasta energiahoitoihin  

Kirjailija: Johanna Blomqvist
ISBN: 9789522606563
Sidosasu: nid, n. 250 s.
Hinta: 28.00 €
Ilm: 12/2016
Kirjastoluokka: 17.3
Sarja: Viisas Elämä
Uutuus

 

Kirjan 2. painos, uusi ISBN, uusi koko ja uusi kansi-ilme!

Mitä energiahoidoissa välitettävä energia oikein on?

Tehoavatko energiahoidot, ja jos tehoavat, niin mihin?

Mitä tiede voi sanoa energiahoidoista? Minkälaisia tutkimuksia energiahoidoista on tehty? Näihin kysymyksiin fysiikasta väitellyt tohtori Johanna Blomqvist halusi löytää vastaukset tutustuttuaan energiahoitamiseen. Vastauksia hän etsii tehdyistä tutkimuksista, kvanttifysiikasta sekä mielestä ja tietoisuudesta.

Energiaparantamiseen liittyy sellaisia käsitteitä kuin mielen vaikutus omaan tai muiden hyvinvointiin, hoitaminen kanavoimalla energiaa käsillä sekä kaukohoitaminen, jotka ovat vieraita arkipäivän materialistiseen maailmankuvaan tottuneille. Kvanttifysiikan näkökulmasta energiaparantaminen ei kuitenkaan ole kovinkaan outoa. Vaikka kvanttifysiikka käsitteleekin hiukkasia eikä ihmisiä, siinä puhutaan siitä, kuinka kaksi hiukkasta voi olla yhtä ja vaikuttaa etäältä toisiinsa. Kvanttifysiikan mukaan olemme kaikki yhtä ja samaa värähtelevää energiaa.

Kvanttifysiikasta energiahoitoihin kertoo siitä, miten uudet ajattelutavat voivat voi avata uudenlaisen näkymän itseemme ja omiin voimavaroihimme. Kirja kertoo energiahoidoista, havainnoista ja yllättävistä kokemuksista, eikä vastaavia kirjoja, joissa yhdistyy tiede ja henkisyys, ole vielä juuri nähty Suomessa.

Johanna Blomqvist on filosofian tohtori fysiikassa, hypnoosiohjaaja ja Reikiopettaja. Toimittuaan lähes parikymmentä vuotta yritys- ja tutkimusmaailmassa asiantuntija- ja kehitystehtävissä energiahoidoista lähtenyt kiinnostus vei hänet lopulta kokonaan hyvinvoinnin pariin. Hän toimii nykyisin luennoitsijana, kouluttajana ja itsenäisenä tutkijana aloinaan erityisesti mieli, tietoisuus, paraneminen ja energia.Kommentoi kirjaa:  Tutustu myös  

Grout, Pam

E2

Virolainen, Harri & Virolainen, Ilkka

Mielen voima

Shapiro, Deb

Kehosi paljastaa mielesi (pokkari)

Loyd, Alexander

Paranemisen avain (pokkari)