Viisas elämä

Kirjat Viisas Elämä -sarja You are a badassKirja arvioitu 2 kertaa, keskiarvosana 5.0


Anna arvosana kirjalle

Jen Sincero

  You are a badass  

lopeta itsesi vähättely ja elä täysillä

Kirjailija: Jen Sincero
Alkuteos: You Are a Badass: How to Stop Doubting Your Greatness and Start Living an Awesome Life
Suomentaja: Jutta Ruonansuu
ISBN: 9789522606440
Sidosasu: nid, 300 s.
Hinta: 27.00 €
Ilm: 03/2017
Kirjastoluokka: 17.3
Sarja: Viisas Elämä
Uutuus

”Jen Sincero on kirjoittanut luultavasti viihdyttävimmän self-help-kirjan, jonka olet lukenut… Tämä kirja on kuin keskustelu parhaan ystävän kanssa.” – The State Hornet -yliopistolehti

Self-help-kirja niille, jotka haluavat epätoivoisesti tehdä elämästään parempaa mutta eivät halua hassata siihen kaikkia rahojaan.

Tämä raikas ja äärimmäisen viihdyttävä elämäntapaopas tarjoaa 27 helposti nieltävää suupalaa: hulvattoman inspiroivia tarinoita, viisaita neuvoja, helppoja harjoituksia ja satunnaisia kirosanoja. Jos olet valmis tekemään suuria muutoksia elämässäsi, You Are a Badass vie sinut matkalle, jonka aikana opit runtelemaan itseäsi vahingoittavat uskomukset ja päämääriesi edessä notkuvat käytösmallit, räjäyttämään hölmöt pelkosi ja hankkimaan vihdoin ja viimein sitä hiton rahaa. Samalla rakastut itseesi ja muihin ja ymmärrät asettaa riman tarpeeksi korkealle – ja opit pääsemään siitä vielä yli! Yksinkertaisesti: tämän kirjan avulla luot elämän jota et voi olla rakastamatta, nyt HETI.

Kun olet kahlannut You Are a Badassin loppuun, ymmärrät miksi olet sellainen kuin olet, alat pitää asioista joita et voi muuttaa, osaat muuttaa asiat joista et pidä ja tiedät, miten Voimaa käytetään kunnon myllerryksen aikaansaamiseen.

Jen Sincero on New York Timesin bestseller-listan paalupaikalla viihtyvä kirjailija ja elämäntapavalmentaja. Hän on auttanut lukemattomia ihmisiä pääsemään yli ongelmistaan kirjoitustensa, nettisivujensa ja luentojensa avulla.Kommentoi kirjaa:  Tutustu myös  

Robbins, Tony

Raha

Ferriss, Timothy

4 tunnin työviikko, pokkari

Bandler, Richard

Luo haluamasi elämä