Viisas elämä

Kirjat Viisas Elämä -sarja IrtipäästäminenKirja arvioitu 2 kertaa, keskiarvosana 0.0


Anna arvosana kirjalle

Merja Takamäki

  Irtipäästäminen  

tehtäväkirja

Kirjailija: Merja Takamäki
ISBN: 9789522606433
Sidosasu: nid, 80 s.
Hinta: 18.00 €
Ilm: 03/2017
Kirjastoluokka: 17.3
Sarja: Viisas Elämä
Uutuus

Tämän valmennusoppaan avulla opit päästämään irti toimintamalleista, rutiineista, ajatuksista ja asioista, jotka eivät enää palvele sinua. Voit luoda tilaa uudelle mielekkäälle elämälle, keskittyä vain tähän hetkeen ja toivottaa läsnäolon tervetulleeksi. Konkreettiset työkalut auttavat sinua oivaltamaan, mitkä asiat jumittavat sinua ja miten voit vapauttaa itsesi näistä jumeista.

Käytämme uskomattoman määrän energiastamme kontrolloimalla asioita. Vapauduttuamme kontrollista energisyytemme lisääntyy ja pystymme keskittymään meille oikeasti tärkeisiin asioihin. Kiireettömästä tilasta syntyy uusia ideoita ja voimme antautua muutoksen vietäviksi. Kirja on tehty puuhakirjan muotoon, jotta sen sisältämät työkalut muuttuisivat heti teoriasta todelliseksi tekemiseksi. Kun teet kirjan harjoituksia, sisäinen energiasi muuttuu jo harjoituksen aikana. On vain ajan kysymys, milloin muutos näkyy ulkopuolellasi.

Merja Takamäki on valmentaja, jonka inspiroivassa ja ratkaisukeskeisessä valmennuksessa asiat kirkastuvat ja elämän suunta selviää. Hän on erikoistunut mielenhallintaan, tutkimaan mielen aarrearkkua ja luomaan tilaa eteenpäin vieville ajatuksille. Merjassa on sisäistä paloa, selkeyttä ja raikkautta, joiden avulla asioihin saadaan vauhtia.Kommentoi kirjaa:  Tutustu myös  

Takamäki, Merja

Kuka minä olen

Teasdale, John D. & Williams, Mark & Segal, Zindel

Mindfulness-työkirja

Muhonen, Kirke

Mindfulness-värityskirja

Mayne, Brian

Goal Mapping -menetelmä