Viisas elämä

Kirjat Viisas Elämä -sarja Titaanien työkalutKirja arvioitu 5 kertaa, keskiarvosana 4.0


Anna arvosana kirjalle

Timothy Ferriss

  Titaanien työkalut  

Elämänohjeita huippumenestyjiltä ja supertähdiltä

Kirjailija: Timothy Ferriss
Alkuteos: The Tools of Titans: The Tactics, Routines, and Habits of Billionaires, Icons, and World-Class Performers
Suomentaja: Timo Utterström
ISBN: 9789522606396
Sidosasu: nid, 700 s.
Hinta: 45.00 €
Ilm: 04/2017
Kirjastoluokka: 17.3
Sarja: Viisas Elämä
Uutuus

Mitä maailman menestyneimmät ihmiset tekevät aamun ensimmäisenä tuntina? Miten he treenaavat, ja miksi? Mitä kirjoja he suosittelevat, ja minkälaista ravintoa he syövät?

The Tim Ferriss Show on yksi maailman kuunnelluimmista podcasteista: yli sata lähetystä on kerännyt jo ravisuttavat 80 miljoonaa latausta. Jokaisessa jaksossa Tim haastattelee yhtä titaania – maailmanluokan tähtiä, bisnesguruja, tieteilijöitä, viihdetähtiä, urheilijoita jne. Uudessa kirjassaan Ferriss kiteyttää vieraidensa ydinsanoman terveydestä, taloudesta ja elämänviisaudesta. Ferriss käy läpi jokaisen titaanin kanssa (mm. Jamie Foxx, Arnold Schwartzenegger ja Cheryl Strayed) muutamia yksinkertaisia keinoja, elämänohjeita ja vinkkejä elämänlaadun ja työtuloksen parantamiseksi. Väliin Ferriss ujuttaa omantakeiseen tyyliinsä tarinoita ja pohdintoja ja omia kokemuksiaan titaanien antamista työkaluista.

Tools of Titans on äärimmäinen self-help-opus. Titaanien työkaluilla jokainen voi nikkaroida elämästään parempaan kuin koskaan ennen, oli kyse sitten rahasta, fyysisestä kunnosta, inspiraatiosta tai terveydestä ja hyvinvoinnista.

Tim Ferriss on mediamaailman sähköjänis, moniyrittäjä, enkelisijoittaja, menestyskirjailija, podcast-isäntä ja laiska himokuntoilija, jonka edelliset kirjat ovat myyneet kuin tuore leipä. ”Digiajan Indiana Jones” hoitaa bisneksiään langattomasti eri puolilta maailmaa aina kun rannalla löhöämiseltään ehtii.Kommentoi kirjaa:  Kirjailijan muut teokset  

4 tunnin työviikko

4 tunnin keho

4 tunnin työviikko, pokkari

4 tunnin kokki

  Tutustu myös  

Ferriss, Timothy

4 tunnin työviikko

Ferriss, Timothy

4 tunnin keho

Ferriss, Timothy

4 tunnin kokki