Viisas elämä

Kirjat Viisas Elämä -sarja Kuoleman salaisuudet
Anna arvosana kirjalle

Dannion Brinkley & Kathryn Brinkley

  Kuoleman salaisuudet  

seitsemän opetusta henkimaailmasta

Kirjailija: Dannion Brinkley & Kathryn Brinkley
Alkuteos: Secrets of the Light: Lessons from Heaven
Suomentaja: Hanna Virtanen
ISBN: 9789522606372
Sidosasu: nid, 200 s.
Hinta: 26.00 €
Ilm: 08/2017
Kirjastoluokka: 17.3
Sarja: Viisas Elämä
Uutuus

Vuonna 1975 Dannion Brinkley kuoli salamaniskuun. Kun hän 28 tuntia myöhemmin heräsi ruumishuoneelta, kaikki oli muuttunut. Kuolemanrajakokemuksensa aikana Brinkley kulki valotunnelin läpi. Toisella puolen hän sai arvokkaita opetuksia henkisyydestä, ja kun hän palasi takaisin, hän oli kokenut hengellisen jälleensyntymän. Seuraavien 28 vuoden aikana Brinkley koki kuolemanrajakokemuksen uudestaan kaksi kertaa, ja molemmilla kerroilla hän kävi taas taivaassa, jossa hänelle annettiin lisää henkisiä oppeja, joita hän voisi jakaa palatessaan maan päälle.

Kuoleman salaisuudet paljastaa Brinkleyn saamat opetukset kaikille meille, jotka emme ole päässeet käymään rajan tuolla puolen. Opimme seuraamaan kohtaloamme ja ymmärtämään tuonpuoleisen kautta, miten saamme terveytemme ja onnellisuutemme kukoistamaan. Opimme myös pitämään elämän perusasiat – kiitollisuuden, omana itsenä olemisen ja ystävällisyyden – mielessämme.

Brinkley opettaa lämpimällä lempeydellä, miten voimme elää elämäämme niin kuin taivas on sen tarkoittanut ja löytää onnen niin tässä elämässä kuin rajan toisellakin puolella.

Dannion Brinkley on yhdysvaltalainen kirjailija ja puhuja, jonka elämäntehtävä on tuoda taivaasta saamiaan oppeja rajan tälle puolen.Kommentoi kirjaa:  Tutustu myös  

Tucker, Jim B.

Olen elänyt ennenkin

Borg, Marika

Rakastu elämääsi!

Kübler-Ross, Elizabeth & Kessler, David

Elä tässä ja nyt

Harris, Sam

Herääminen