Viisas elämäAnna arvosana kirjalle

Mats Strandberg & Sofia Falkenhem

  Yön hirviö  

Kirjailija: Mats Strandberg & Sofia Falkenhem
Alkuteos: Monstret in natten
Suomentaja: Aki Räsänen
ISBN: 9789522606334
Sidosasu: nid, 100 s.
Hinta: 22.00 €
Ilm: 10/2017
Kirjastoluokka: L85.2
Sarja: Viisas Elämä
Uutuus

Kun Frank on antamassa naapurinsa koiralle Uffelle herkkuja, koira innostuu niin kovasti, että tulee puraisseeksi Frankia sormesta. Pian tämän jälkeen Frank alkaa nähdä ihmeellisiä unia. Unissa hänellä on neljä jalkaa, hänen ihoaan peittää turkki ja hänellä on heiluva häntä – ja hän haluaisi todella kovasti, että ihmiset paijaisivat häntä ja rapsuttelisivat korvien taustoja! Mutta jostain kumman syystä kaikki vain pelkäävät häntä…

Samaan aikaan kaupungilla aletaan supista, että lähimetsässä asuu hirviö, kammottava olento joka hyökkäilee viattomien ihmisten kimppuun. Mitä jos Frankin unet eivät olekaan unia? Onko Frankista tullut Ihmis-Uffe?

Jännittävä, hauska ja juuri sopivan pelottava Yön hirviö pitää otteessaan viemättä yöunia. Se on kertomus ihmisistä ja hirviöistä, erilaisuudesta ja sopeutumattomuudesta ja siitä, miten oman laumansa voi löytää paikasta, josta sen vähiten odottaa löytyvän.

Mats Strandberg on suursuosittu ruotsalainen kirjailija ja kolumnisti. Hän on kirjoittanut lukuisia kirjoja niin aikuisille kuin lapsillekin. Suomeksi häneltä on aiemmin julkaistu yhdessä Sara B. Elfgrenin kanssa kirjoitettu nuortenkirjasarja Engelsfors-trilogia (Basam Books 2012–2016) ja kauhuromaani Risteily (Like 2016).

Sofia Falkenhem on ruotsalainen kuvittaja ja sarjakuvapiirtäjä. Hän kuvittaa muun muassa suosittua Kalle Sakvank -lastenkirjasarjaa.Kommentoi kirjaa:  Tutustu myös  

Newman, Andrew

Elefantti, joka yritti varvistaa

Newman, Andrew

Poika joka etsi hiljaisuutta

Newman, Andrew

Isä, joka ei tiennytkään kaikkea

Newman, Andrew

Iloinen noita