Viisas elämä

Kirjat Viisas Elämä -sarja SopeutumattomatKirja arvioitu 2 kertaa, keskiarvosana 5.0


Anna arvosana kirjalle

Joona Luostarinen & Timo Hyväri

  Sopeutumattomat  

tee intohimostasi tai osaamisestasi menestystarina

Kirjailija: Joona Luostarinen & Timo Hyväri
ISBN: 9789522606235
Sidosasu: nid, 200 s.
Hinta: 32.00 €
Ilm: 10/2017
Kirjastoluokka: 36.13
Sarja: Viisas Elämä
Tulossa

Perinteinen työelämä ei ole kaikkia varten. Ei vaikka palkka olisi hyvä, työpaikka varma ja työsuhde-edut valtavat.

Moni luulee, että ainoa vaihtoehto perinteisen kaavan rikkomiseen on perustaa oma yritys isolla riskillä, hakea apurahoja tai juosta tukien perässä. Totuus on toinen. Itsensä työllistäjän opas on kaikille nykyisille ja tuleville yksinyrittäjille, freelancereille, taitelijoille, kapinallisille, häiriköille ja vapaudentavoittelijoille. Niille, jotka haluavat olla osa yhteiskuntaa mutta elää silti omilla säännöillään.

Monet ovat tehneet sen jo. Siksi kysymys kuuluukin: haluatko sinä olla seuraava?

Tämän kirjan lukemalla opit:

 

  • Kuinka omalla jutulla itsensä elättäminen on mahdollista ja miten sen voi tehdä käytännössä riippumatta osaamisesta tai iästä – ilman suurella riskillä yrityksen perustamista.
  • Mitkä ovat yleisimmät sudenkuopat mihin omien unelmien toteuttajat sortuvat ja kuinka ne vältetään. Ja kuinka voi aloittaa pienesti ja pienellä riskillä.
  • Miksi sosiaaliturvan menettäminen on turha pelko ja kuinka sen saa edullisesti. 
  • Kuinka saada viisinumeroiset kuukausitulot (jos se on tavoitteena), ilman että tekee töitä kellon ympäri viisi päivää viikossa.

 

Joona Luostarinen on työllistänyt itsensä viimeiset 10 vuotta eri tavoilla. Reitti on vienyt nettipokerihaista, internetin ihmeelliseen passiivisten tulojen maailmaan, ja viimeiset kolme vuotta hän on auttanut erilaisia asiantuntijoita rakentamaan osaamisen ympärille kannattavaa bisnestä.

Timo Hyväri on toiminut yrittäjänä kahdeksan vuotta. Hän ei koskaan sopinut mihinkään normaaliin ja päätti siksi etsiä oman polkunsa. Hyväri on investoinut itsensä kehittämiseen pienen yksiön verran rahaa ja nykyään hän keskittyy valmentamaan asiantuntijoita ja yrittäjiä.Kommentoi kirjaa:  Tutustu myös  

Ferriss, Timothy

Titaanien työkalut

Sincero, Jen

You are a badass

Leppänen, Niko & Leppänen, Makke

Itseluottamus

Ikkyu

Riehaantunut pilvi