Viisas elämä


Kirja arvioitu 4 kertaa, keskiarvosana 5.0


Anna arvosana kirjalle

Niko Leppänen & Makke Leppänen

  Itseluottamus  

Kestomenestys mielessä

Kirjailija: Niko Leppänen & Makke Leppänen
ISBN: 9789522606211
Sidosasu: nid, 200 s.
Hinta: 32.00 €
Ilm: 04/2017
Kirjastoluokka: 17.3
Sarja: Viisas Elämä
Uutuus

 

MIKÄ ON MERKITTÄVIN TEKIJÄ HUIPPUSUORITUSTEN, LÄPIMURTOJEN JA KESTOMENESTYKSEN TAKANA?

"Itseluottamus", vastaavat oman alansa huippuosaajat urheilijoista esiintyjiin ja johtajista startup-yrittäjiin.


Itseluottamus on synnynnäinen ja luontainen ominaisuus, jota hyödynnämme vaivattomasti elämämme alkutaipaleella.

Sitten huomaamme, ettei itseluottamus olekaan enää itsestään selvä perusta kaikelle toiminnalle. Itseluottamuksen puute näyttää olevan paitsi henkilökohtainen, myös kollektiivinen haaste suomalaisille. Mikä estää meitä kokemasta lapsuutemme rajatonta itseluottamusta myös aikuisena?

Tämän kirjan tarkoitus on palauttaa luontainen ja ulkoisista tekijöistä, kuten onnistumisesta ja kehuista riippumaton itseluottamus purkamalla esteet sen tieltä. Kun päästämme irti ajatuksesta, jonka mukaan itseluottamus ja mentaalinen hyvinvointi olisivat ulkoisten tapahtumien tulosta, kestomenestys on väistämätöntä.


Makke Leppänen (PSYM, MBA) on yksi Suomen johtavista asiantuntijoista valmentavan psykologian, urheilijoiden ja johtajien mindsetin kehittämisen sekä mentaalivalmennuksen aloilla. Hänellä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus valmentajana. Viime aikoina Makke on valmentanut mm. Finnairin, Suunnon, Uponorin ja Valion johtoa.

makke@itseluottamus.com


Niko Leppänen
on mindset coach, mentori ja keynote-puhuja. Hän on ensimmäisiä suomalaisia, joka on opiskellut kolmen prinsiipin ymmärrystä ihmismielen toiminnasta ja mentaalisesta suorituskyvystä. Viime vuosina Niko on toiminut henkisenä valmentajana, mentorina ja tukena etenkin nuorille urheilijoille, esiintyjille ja yrittäjille.

niko@itseluottamus.com

 

"Tämä kirja kurkottaa syvälle ihmismieleen. Se on helppolukuinen ja koskettaa omakohtaisuudellaan. Samalla se hämmästyttää, innostaa ja hämmentää pohtimaan lukijan käsitystä itseluottamuksen ytimestä. Suosittelen kirjaa myös niille, jotka mielestään ymmärtävät itseluottamuksesta kaiken."

Helena Åhman

Tietokirjailija, työpsykologian tohtori (TkT)

 

 Kommentoi kirjaa:  Tutustu myös  

Ferriss, Timothy

Titaanien työkalut

Virolainen, Ilkka & Virolainen, Harri

Mielen voima työssä