Viisas elämä


Kirja arvioitu 12 kertaa, keskiarvosana 4.8


Anna arvosana kirjalle

Tara Lange

  Äitipeli  

Selviydy voittajana

Kirjailija: Tara Lange
ISBN: 9789522604941
Sidosasu: nid, 232 s.
Hinta: 29.00 €
Ilm: 03/2016
Kirjastoluokka: 17.3, 59.571
Sarja: Viisas Elämä
Varastossa

Suoraa ja rehellistä puhetta äitiydestä!

Jokainen äiti kamppailee samojen asioiden parissa, iloitsee samoista asioista. Huolehtii, rakastaa, hoitaa. On raskaana, synnyttää, silittää ja sylittelee, kertoo satuja, pesee pyykkiä, laittaa ruokaa. Muuttaa maailmaa lastensa kautta. Ja silti monet naiset ovat täysin hukassa äitiytensä kanssa.

Äidin henkinen hyvinvointi vaikuttaa suoraan vauvan, lapsen ja parisuhteen hyvinvointiin. Äitiyteen on helppo hukkua, ja silloin siitä voi tulla suorittamista ja elämästä ilotonta puurtamista. Äitipeli  selviydy voittajana tarjoaa ymmärrystä, hyväksyntää ja ennen kaikkea iloa naiseuteen, äitiyteen, parisuhteeseen ja vanhemmuuteen. Stressin ja ahdistuksen alla lymyää jokaisen äidin todellinen voima ja viisaus. Tara Langen suorasukainen tyyli auttaa äitejä havahtumaan ja löytämään itsensä.

Äitipeli sopii kaikenikäisten lasten äideille. Kirja ohjaa äitejä kysymään itseltään kuka minä olen, mihin minä uskon, millainen äiti ja puoliso haluan olla, mistä olen valmis päästämään irti ja mitä haluan tilalle.

Kolmen lapsen äiti, doula ja postpartum doula Tara Lange tietää mistä puhuu, sillä hän kantoi marttyyriäidin kiiltävää kruunua päässään seitsemän vuotta. Langelta on aiemmin ilmestynyt kirja Vihermehu – luonnollinen energiajuoma (Basam Books 2015).

 

Lukijapalautetta Äitipeli-kirjasta:

"Bongasin kirjasi, Äitipelin, ostin heti ja uppouduin siihen kahden viikon ajan viime viikonloppuun saakka. Oli julmetun rankka, mutta samalla todella valaisevaa luettavaa. Joka luku kuin paistinpannu turpiin. Välillä piti laskea kädestä ja sulatella päivä tai kaksi.

Itsensä kohtaaminen on rankkaa. Siitä varoititkin heti kirjan alussa. Sen hyväksyminen, minkä löytää on vielä vaikeampaa, eikä tapahdu hetkessä. Pitkä on tie edessäni.

Olen viime kahden viikon aikana oivaltanut enemmän asioita, kuin koko tähänastisessa elämässäni yhteensä."

 

 Kommentoi kirjaa:  Tutustu myös  

Lange, Tara

Vihermehu

Vasara, Mitra

Ihana äiti, ihana nainen