Viisas elämä

Kirjat Viisas Elämä -sarja Herkän vatsan kokkikoulu

LukunäyteKirja arvioitu 6 kertaa, keskiarvosana 5.0


Anna arvosana kirjalle

Pauliina Tervo

  Herkän vatsan kokkikoulu  

Miten valmistat gluteenittomia leivonnaisia ja vatsaystävällistä ruokaa

Kirjailija: Pauliina Tervo
ISBN: 9789522604873
Sidosasu: nid, n. 200 s.
Hinta: 28.00 €
Ilm: 01/2016
Kirjastoluokka: 59.34, 17.3
Sarja: Viisas Elämä
Varastossa

2. painos

Turvottaako? Närästääkö? Kärsitkö ilmavaivoista tai ummetuksesta? Onko vatsasi usein kipeä iltaisin etkä tiedä, mistä vaivat johtuvat?

Et ole yksin. Suomessa on melkein miljoona ihmistä, jotka kärsivät toiminnallisista vatsavaivoista. Jatkuvat vatsavaivat vievät elämisen ilon, heikentävät elämänlaatua ja sairastuttavat.

Herkän vatsan kokkikoulu on tarkoitettu sinulle, joka haluat päästä eroon toiminnallisista vatsavaivoista. Reseptien lähtökohtana on lääkäreiden laajasti hyväksymä FODMAP-rajoitus sekä funktionaalisen lääketieteen ajatus terveyttä edistävästä ja luonnollisesta, puhtaan ruoan ruokavaliosta. Monipuolinen ja laadukas ravinto auttaa vatsaa ja suolistoa voimaan päivä päivältä paremmin.

Kirjan reseptien avulla opit laittamaan ruokaa uudella, vatsaystävällisellä tavalla. Opit valitsemaan keittiöösi suolistoa hoitavia raaka-aineita ja lisäämään ruoanlaittoon kasviksia, yrttejä ja ihania mausteita. Opit myös, miten saat gluteenittomista leivonnaisista kuohkeita, pehmeitä ja niin hyviä, että ne maistuvat koko perheelle. Lisäksi löydät ohjeita terveyttä tukevien herkkujen ja hyvien välipalojen valmistamiseen.

Pauliina Tervo on valtiotieteiden maisteri, yrittäjä, reseptivelho, kouluttaja ja suosittu bloggaaja. Tervon vetämät Herkän vatsan kokkikoulut ja FODMAP-keittiöni-blogi ovat saavuttaneet suuren suosion.Kommentoi kirjaa:  Tutustu myös  

Havaste, Annika

Virtaa ravinnosta!

Lange, Tara

Vihermehu