Viisas elämä


Kirja arvioitu 1 kertaa, keskiarvosana 5.0


Anna arvosana kirjalle

Merja Niemi & Jaan-Erik Arnia

  Mahdollistaja  

Avaa aistisi, irrottaudu uskomuksistasi ja oivalla mahdollisuutesi

Kirjailija: Merja Niemi & Jaan-Erik Arnia
ISBN: 9789522604866
Sidosasu: nid, 200 s.
Hinta: 27.00 €
Ilm: 09/2016
Kirjastoluokka: 17.3
Sarja: Viisas Elämä
Uutuus

Meissä jokaisessa on paljon käyttämätöntä viisautta ja potentiaalia. Mahdollisuutemme ovat rajattomat, kun päätämme luottaa, tiedostaa, valita ja toimia, emmekä vain reagoida.

Monien menestystarinoiden yhdistävänä tekijänä on mahdollistaminen. Mahdollistaja ilmentää, miten voimme toiminnallamme luoda itsellemme ja toiselle ihmiselle sellaista tilaa, jossa voimme toimia näkemämme, tiedostamamme tai oivaltamamme pohjalta uudella tavalla. Näin meissä avautuu ja mahdollistuu todelliset voimavaramme.

Mahdollistaja viitoittaa konkreettisin työkaluin, miten tätä intuitiivista ja oivaltavaa potentiaalia voi soveltaa niin työ- kuin henkilökohtaisessa elämässä. Kirja saattaa lukijan kokemukselliseen tilaan, jossa myönteinen ei-tietämisen tila on läsnä, jolloin mahdollistuu vahva olemisen kosketus. Tällöin avautuu uuden luomisen viisaus ja tuleminen tietoiseksi siitä, mitä mahdollistaminen on, miten sitä voi edistää, miten mahdollisuudet voivat toteutua ja miten jokainen meistä voi itse toimia mahdollistajana.

Merja Niemi on kulttuurimaantieteilijä (FL), toimitusjohtaja (Mahdollistamo Oy) ja neuvotteleva virkamies. Jaan-Erik Arnia (FM) on filosofi ja tietoisuusvalmentaja (jaanerikarnia.com).Kommentoi kirjaa:  Muita sarjan kirjoja  

Aalto on meri

Pitkän iän salaisuus

Myötätunnon tie

Tapojen voima

Mindfulness masennuksen hoidossa

Elämän peli

Kahleeton sielu

Jaksaa, jaksaa!

Kirjeitä tyhjyydestä

Rakentava ja myötäelävä vuorovaikutus

Matkavalmisteluja ja opastajia

Parempaa seksiä joogan avulla