Viisas elämä

Kirjat Viisas Elämä -sarja Parantava ketoosiKirja arvioitu 16 kertaa, keskiarvosana 4.8


Anna arvosana kirjalle

Elviira Krebber

  Parantava ketoosi  

Terveeksi sokerittomalla ja gluteenittomalla ruokavaliolla

Kirjailija: Elviira Krebber
ISBN: 9789522604859
Sidosasu: nid, 287 s.
Hinta: 28.00 €
Ilm: 04/2016
Kirjastoluokka: 59.34, 17.3
Sarja: Viisas Elämä
Uutuus

Ketogeeninen ruokavalio on paitsi historiallisesti luonnollisin ruokavaliomme myös tulevaisuuden ruokavalio, jossa aktivoidaan ihmisen kehon omat parantavat voimat vähentämällä hiilihydraatteja, rajoittamalla ruoan proteiinien määrää ja lisäämällä terveellisiä rasvoja.

Parantava ketoosi perehdyttää ketogeenisen ruokavalion perusteisiin ja sen pitkään historiaan. Kirjassa käsitellään niin nykyisten ravintosuositusten mukaisia luonnottoman suuria hiilihydraattimääriä kuin proteiinidieettien vaarojakin. Samalla paneudutaan terveellisten rasvojen hyötyihin.

Parantava ketoosi opastaa, miten kuka tahansa pystyy valmistamaan nopeasti herkullista ja ennen kaikkea terveellistä ja parantavaa ruokaa - vain muutamasta tavallisesta ainesosasta ja ilman monimutkaisia menetelmiä. Kirjassa annetaan vinkkejä, mitä ruoka-aineita terveellisessä ketogeenisessä ja gluteenittomassa ruokavaliossa yleensäkin tulisi käyttää, sekä kerrotaan, miksi ne ovat parempia vaihtoehtoja kuin esimerkiksi virallisten suositusten täysjyväviljat. Kirjassa on myös yli 80 reseptiä, joissa on veden ja suolan lisäksi korkeintaan viisi ainesosaa.

Elviira Krebber on koulutukseltaan filosofian maisteri. Hänen englanninkielinen bloginsa Low-Carb, So Simple ja sen Facebook-sivu ovat saavuttaneet lyhyessä ajassa suuren suosion. Blogissa vierailee noin 250 000 kävijää kuussa, ja Facebook-sivulla on lähes puoli miljoonaa tykkääjää. Elviira on julkaissut keittokirjoja sähköisessä muodossa, ja hänen Kindle-kirjansa ovat kivunneet
Amazonin bestseller-listoille.Kommentoi kirjaa:  Tutustu myös  

Tervo, Pauliina

Herkän vatsan kokkikoulu

Havaste, Annika

Virtaa ravinnosta!

Lange, Tara

Vihermehu

Ferriss, Timothy

4 tunnin kokki