Viisas elämä


Kirja arvioitu 7 kertaa, keskiarvosana 4.3


Anna arvosana kirjalle

Katja Frange

  Intuitiolla  

Kuuletko sisäisen viisautesi?

Kirjailija: Katja Frange
ISBN: 9789522604828
Sidosasu: nid, 288 s.
Hinta: 27.00 €
Ilm: 03/2016
Kirjastoluokka: 17.3; 14.3
Sarja: Viisas Elämä
Uutuus

Intuitio on sisäistä viisautta ja monimuotoinen, luonnollinen osa elämää, mutta vain harva silti uskaltaa luottaa siihen. Kaikki vastaukset löytyvät jo meistä itsestämme, mutta kuulemmeko sisäisen äänemme?

Intuitiolla eläminen tuo arkeen uudenlaista syvyyttä, rauhaa ja iloa. Intuition vahvistuminen ei hävitä elämästä siihen kuuluvia kasvukohtia, vaan auttaa löytämään niistäkin jonkin suuremman ohjauksen, ihmeen ja tarkoituksenmukaisuuden. Intuitio on virran mukana kulkemista, mutta myös rohkeutta mennä sokeasti päin tuntematonta, vain luottaen tässä hetkessä olevaan sisäiseen tietoon tai tunteeseen. Rotsi auki ja sydän edellä, mutta villasukat tukevasti jalassa.

Intuitiolla-kirja sekoittaa mielenkiintoisella tavalla erilaisia näkökulmia, tuoreita oppeja ja vanhaa viisautta sekä herättelee uudenlaiseen ajatteluun myös kirjoittajan inspiroivien henkilökohtaisten kokemusten kautta. Kirjassa on mukana intuitiota kehittäviä harjoituksia, joiden avulla omaa sisäistä ääntään voi opetella kuuntelemaan tarkemmin.

Katja Frange on henkisen kasvun valmentaja ja opettaja, intuitiivinen näkijä ja äiti. Hän on intuitiivisen elämän sanansaattaja ja sitoutunut henkiseen työhönsä kohti korkeampaa tietoisuutta.

www.katjafrange.com

 

 Kommentoi kirjaa:  Tutustu myös  

Kübler-Ross, Elizabeth & Kessler, David

Elä tässä ja nyt

Tolle, Eckhart

Läsnäolon voima

Tolle, Eckhart

Harjoituksia Läsnäolon voimasta

Palmu, Annu (Anne-Liisa)

Rakasta itseäsi