Viisas elämäAnna arvosana kirjalle

Olivia Fox Cabane

  Karismamyytti  

Kirjailija: Olivia Fox Cabane
Alkuteos: The Charisma Myth. How Anyone Can Master the Art and Science of Personal Magnetism
Suomentaja: Jutta Ruonansuu
ISBN: 9789522602299
Sidosasu: nid, n. 300 s.
Hinta: 29.00 €
Ilm: 09/2016
Kirjastoluokka: 17.3
Sarja: Viisas Elämä
Uutuus

“Kuvittelepa, millaista elämäsi voisi olla, jos ihmiset huomaisivat sinut aina, kun astut huoneeseen, kuuntelisivat sinua ja toivoisivat saavansa hyväksyntäsi.

Karismaattisille ihmisille tämä on arkipäivää. Jokainen vaikuttuu karismaattisen ihmisen läsnäolosta. Ihmiset kokevat karismaattisiin ihmiseen selittämätöntä vetoa eivätkä voi sille mitään. Karismaattiset ihmiset tuntuvat myös elävän karismaattista elämää: heillä on enemmän valinnanvaraa kumppaneiden suhteen, hyvä toimeentulo ja vähemmän stressiä.

Karisma saa ihmiset pitämään sinusta ja luottamaan sinuun.”

Karismaa on pidetty synnynnäisenä ominaisuutena – sitä joko on tai sitten ei ole. Olivia Fox Cabane kumoaa tämän harhaluulon ja paljastaa, että tämän kirjan tarjoaman käytännönläheisen taikuuden avulla kenestä tahansa voi tulla karisman mestari.

Cabane purkaa karisman osatekijöihinsä ja esittelee tekniikoita, joiden avulla kutakin osa-aluetta voi kehittää. Karisman kehittäminen ei tarkoita sitä, että ihmisen pitää muuttaa persoonallisuuttaan, vaan jokainen voi lisätä karismaansa juuri itselleen sopivien harjoitusten avulla.

Tämän kirjan avulla jokaisesta voi tulla vaikutusvaltaisempi, vakuuttavampi ja innostavampi. Voit jopa oppia astumaan sisään huoneeseen niin, että saat aikaan ”wau, kuka tuo on?” -reaktion.

Olivia Fox Cabane on yhdysvaltalainen johtajuuden asiantuntija. Hänet tunnetaan myös loistavana puhujana ja yritysvalmentajana.

Karismamyytin suomennosta täydentää Lorenz Backmanin oivallinen esipuhe.Kommentoi kirjaa:  Tutustu myös  

Ferriss, Timothy

4 tunnin työviikko, pokkari

Allen, James

Ajatuksen voima

Ingram, Catherine

Intohimoinen läsnäolo

Scovel Shinn, Florence

Elämän peli (pokkari)