Viisas elämä



Anna arvosana kirjalle

Pedram Shojai

  Urbaanin munkin käsikirja  

Kirjailija: Pedram Shojai
Alkuteos: Urban Monk: Eastern Wisdom and Modern Hacks to Stop Time and Find Success, Happiness, and Peace
Suomentaja: Matti Rautaniemi
ISBN: 9789522606426
Sidosasu: nid, n. 300 s.
Hinta: 29.00 €
Ilm: 05/2017
Kirjastoluokka: 17.3
Uutuus

Jokainen meistä kamppailee nykymaailmassa saadakseen paremman elämän, mutta vaikka kuinka hyödynnämme uutta teknologiaa, asiat tuntuvat menevän huonompaan suuntaan. Mitä teemme väärin? Miten löydämme oman sisimpämme?

Pedram Shojaj tuo zenmestareiden tyyneyden hektiseen nykyaikaan, jotta voisimme oppia, miten aika pysäytetään, miten saamme akkumme ladattua ja pystymme keskittymään olennaiseen. New York Timesin bestseller listalle noussut Urbaani munkki auttaa avaamaan sydämen, terävöittämään mielen ja juurruttamaan hyvän olon kehoon ja mieleen vaativimmissakin olosuhteissa. Shojajin hölynpölystä vapaa nerokas ohjelma yhdistää selkeitä ohjeita harjoituksiin, jotka saavat lukijan kunnioittamaan ja ravitsemaan kehoaan oikealla tavalla. Iltameditaatiot ja vapauttavat ja rentouttavat harjoitukset pitävät stressin ja keskeneräiset asiat pois makuuhuoneesta, jotta kehosi saa tarvitsemansa levon uudistuakseen ja virkistyäkseen.

Urbaani munkki on täynnä korvaamattomia jokapäiväisiä harjoituksia. Kirja on suunniteltu arjen kumppaniksi ja sekopäisen nykymaailman selviytymisoppaaksi. Kääri siis hihasi ja ryhdy urbaaniksi munkiksi; siihen ei tarvita suuria muutoksia tai järjettömiä määriä työtä. Rauha löytyy sisältä, ja Urbaani munkki opettaa, miten päänsisäinen sekamelska saadaan takaisin ojennukseen.

Pedram Shojaj on itämaisen lääketieteen tohtori, toimittaja, kirjailija ja urbaani munkki, joka opastaa, miten ikuisuuden lähteestä juodaan, mistä rauha ja kukoistus löytyvät ja miten tästä maailmasta selviää hengissä.



Kommentoi kirjaa:



  Muita sarjan kirjoja  

Ruusu ja satakieli 2. painos

Puhdas suolisto (pokkari)

Runoja elämän tarpeettomuudesta

Profeetta Muhammadin elämäkerta