Viisas elämä


Kirja arvioitu 2 kertaa, keskiarvosana 5.0


Anna arvosana kirjalle

Janet Bray Attwood & Chris Attwood

  Passion Test  

Löydä elämäsi tarkoitus yksinkertaisen menetelmän avulla

Kirjailija: Janet Bray Attwood & Chris Attwood
Alkuteos: The Passion Test. The Effortless Path to Discover Your Life’s Purpose
Suomentaja: Jenni Vehkaluoto
ISBN: 9789522606365
Sidosasu: nid, 300 s.
Hinta: 28.00 €
Ilm: 03/2017
Kirjastoluokka: 17.3.
Sarja: Viisas Elämä
Uutuus

Onko mahdollista, että yksinkertaisella testillä voi muuttaa koko elämän? Janet Bray Attwood ja Chris Attwood ovat innoittaneet tuhansia ihmisiä etsimään elämän tarkoitusta, todellisia intohimon kohteita ja elämään tärkeimpien arvojensa mukaisesti. Attwoodien luoman testin avulla lukija voi tunnistaa ja löytää viisi itselleen tärkeintä intohimon kohdetta. Kun nämä ovat selvillä, kirja opastaa, miten elämäänsä voi muokata niin, että intohimojen toteuttamisesta tulee helppoa ja vaivatonta.

Passion Test yhdistää väkevän tarinankerronnan intohimoaan toteuttavien ihmisten syviin viisauksiin, kirjoittajien omia kokemuksia unohtamatta. Täyden ja omistautuneen elämän eläminen ei ole vain mahdollista, se on väistämätöntä - jokaiselle joka uskaltautuu Passion Testin vietäväksi!

Janet Bray Attwood on maailmankuulu luennoitsija, suositun Passion Test -elämäntaitomenetelmän luoja ja hyväntekijä. Chris Attwood on liike-elämän konsultti, yritysjohtaja ja kirjailija. Attwoodeilta on aiemmin julkaistu yhdessä kirjoitettu Kätketty rikkautesi (Viisas Elämä 2016).Kommentoi kirjaa:  Tutustu myös  

Attwood, Janet Bray & Attwood, Chris Bray & Dvorak, Sylva

Kätketty rikkautesi