Viisas elämä

Kirjat Viisas Elämä -sarja Rohtoja raatajilleKirja arvioitu 2 kertaa, keskiarvosana 5.0


Anna arvosana kirjalle

Heikki Peltola

  Rohtoja raatajille  

Tuhat tapaa kohota

Kirjailija: Heikki Peltola
ISBN: 9789522605733
Sidosasu: nid, n. 200 s.
Hinta: 29.00 €
Ilm: 09/2016
Kirjastoluokka: 36.13; 17.3
Sarja: Viisas Elämä
Uutuus

Ihminen ehtii elämänsä aikana kohdata miljoona ihmettä. Ehtona on, että kulkee omaa polkuaan mieli auki, tahtoo kiihkeästi nähdä ja tehdä ihmeellisiä asioita.

Rohtoja raatajille on kiehtova kuvaus polusta, joka polveilee mahdollisuuksien maailmassa. Kirja tarjoaa lääkkeitä tautiin, joka uhkaa kaikkia työtä tekeviä. Taudin oireita ovat itsensä kutistaminen ja toisten vähättely.

Jokaisella meillä on tuhat tapaa kohota, muuttaa arki apeasta upeaksi. Ihmeitä syntyy, kun vähän säätää päätään ja käyttää kykyjensä koko skaalaa. Oikopolku onneen löytyy, kun oivaltaa ihmisenä olevansa ihme.

Työ-Suomi kaipaa nyt kipeästi uutta työotetta ja ihmeitä tuottavaa henkistä johtajuutta. On aika kohottaa arkinen tekeminen uudelle tasolle, mutta kukaan ei siihen yksin pysty. Tarvitsemme toisiamme, sillä kaikki hyvä tehdään yhdessä: menestys alkaa sanalla me.

Nostemestari Heikki Peltola on koko elämänsä etsinyt keinoja kohottaa tekeminen uudelle tasolle. Vuodesta 1997 hän on työskennellyt filosofi Esa Saarisen kanssa, pitänyt yli 2000 luentoa tarkoituksenaan saada tavalliset työtiistait tuntumaan enemmän elämältä. Rohtoja raatajille on Peltolan yhdeksäs kirja, ja siinä hän kiteyttää parhaat neuvot, joita on pitkällä urallaan saanut ja antanut. Kirja on avoin ja omakohtainen kuvaus yhdestä polusta kohti ihmeitä. Kirjassa on Esa Saarisen esipuhe.Kommentoi kirjaa:  Tutustu myös  

Peltola, Heikki

Mielen tuolle puolen

Krishnamurti, & Bohm, David

Ajan päättyminen

Borg, Marika

Rakastu elämääsi!

Ehdin, Sanna

Enemmän energiaa!