Viisas elämä

Kirjat Viisas Elämä -sarja Johdatus tietoiseen läsnäoloonKirja arvioitu 1 kertaa, keskiarvosana 5.0


Anna arvosana kirjalle

Bhante Henepola Gunaratana

  Johdatus tietoiseen läsnäoloon  


2. painos

Kirjailija: Bhante Henepola Gunaratana
Alkuteos: Mindfulness in Plain English
Suomentaja: Lauri Porceddu
ISBN: 9789522604408
Sidosasu: nid, 232 s.
Hinta: 26.00 €
Ilm: 10/2015
Kirjastoluokka: 17.3
Sarja: Viisas Elämä
Varastossa

Johdatus tietoiseen läsnäoloon on selkeästi kirjoitettu meditaation ja tietoisen läsnäolon käsikirja. Teoksessa käydään askel askeleelta läpi, mitä oivallusta kehittävässä vipassana-meditaatiossa tapahtuu, millaisia esteitä matkan varrelle voi sattua ja miten niistä pääsee eroon. mitä hyötyä siitä on ja kuinka voi harjoittaa tietoista läsnäoloa jokapäiväisessä elämässä.

Tämä tietoisen läsnäolon klassikkoteos osoittaa, että meillä kaikilla on jo valmiina välineet tietoisempaan, hedelmällisempään ja tasapainoisempaan elämään ja aut- taa lukijan alkuun meditaation ja tietoisen läsnäolon palkitsevalla tiellä.

Johdatus tietoiseen läsnäoloon on kuin meditaatio itse: laaja, henkilökohtainen ja palkitseva kokemus - ja yksinkertaisempaa kuin uskoisi.

Bhante Henepola Gunaratana on syntynyt Sri Lankassa. Hänestä tuli buddhalaismunkki 12-vuotiaana, ja hän on suorittanut filosofian tohtorin tutkinnon Yhdysvalloissa. Hän asuu nykyään West Virginiassa, mutta opettaa ja luennoi ympäri maailmaa.Kommentoi kirjaa:  Muita sarjan kirjoja  

Elämän peli

Parantavat energiat

Parempaa seksiä joogan avulla

Wilhelmin saunakirja

Virtaa ravinnosta!

Puhdas suolisto

Kahleeton sielu

Sisulla ja sydämellä

Seksi ja läsnäolo

Joogan sydän

Masennus

Kätketty rikkautesi