Viisas elämä

Kirjat Viisas Elämä -sarja Epätäydellisyyden lahjatKirja arvioitu 5 kertaa, keskiarvosana 5.0


Anna arvosana kirjalle

Brené Brown

  Epätäydellisyyden lahjat  

unohda ulkoiset paineet ja ole oma itsesi

Kirjailija: Brené Brown
Alkuteos: Gifts of Imperfection – Let Go of Who You Think You’re Supposed to Be and Embrace Who You Are
Suomentaja: Leena Siitonen
ISBN: 9789522603524
Sidosasu: nid, 246 s.
Hinta: 18.00 €
Ilm: 07/2015
Kirjastoluokka: 17.3
Sarja: Viisas Elämä
Varastossa

"Brownin ainutlaatuinen taito yhdistää tutkimus tarinankerrontaan muistuttaa pitkää keskustelua hyvin viisaan ystävän kanssa." - Harriet Lerner

Vastaanotamme ympäristöstämme jatkuvasti mielikuvia ja viestejä, jotka kertovat millaiset ovat kauniit kasvot tai millaista on täydellinen elämä. Sosiaalisen ympäristön luomat paineet saavat useimmat meistä pelkäämään epäonnistumista ja esittämään jotain muuta kuin he ovat.

Teoksessaan Epätäydellisyyden lahjat Brené Brown esittelee kymmenen tienviittaa, jotka opastavat lukijaa matkalla kohti lempeämpää tapaa suhtautua omaan itseensä ja epätäydellisyyteensä. Kirjassa käsitellään erilaisia tapoja kehittää rohkeutta ja myötätuntoa - niin itseä kuin muitakin kohtaan. Kun oman epätäydellisyytensä tiedostaa ja kohtaa lempeydellä, voi matka itsensä hyväksymiseen alkaa.

Tohtori Brené Brown on yhdysvaltalainen tutkija, kirjailija ja professori. Urallaan hän on tutkinut erityisesti, miten häpeän ja pelon yleismaailmalliset kokemukset vaikuttavat meihin, ja miten häpeänsietokyvyn harjoittaminen arkielämässä voi muuttaa tapamme elää, rakastaa, kasvattaa lapsiamme ja työskennellä. Basam Books on julkaissut suomeksi myös Brownin teokset En olekaan yksin (2012) ja Uskalla haavoittua (2013).

 Kommentoi kirjaa:  Kirjailijan muut teokset  

En olekaan yksin

Uskalla haavoittua

Nouse vahvempana

  Tutustu myös  

Brown, Brené

En olekaan yksin

Brown, Brené

Uskalla haavoittua