Viisas elämä

Kirjat Viisas Elämä -sarja Virtaa ravinnosta!Kirja arvioitu 9 kertaa, keskiarvosana 5.0


Anna arvosana kirjalle

Annika Havaste

  Virtaa ravinnosta!  

Miten löydät kehon ja mielen tasapainon sinulle sopivalla ruokavaliolla

Kirjailija: Annika Havaste
ISBN: 9789522603425
Sidosasu: nid, 280 s.
Hinta: 29.00 €
Ilm: 08/2015
Kirjastoluokka: 17.3, 68.2, 59.34
Sarja: Viisas Elämä
Varastossa

Oletko etsinyt keinoja parantaa oloasi ja ruokavaliotasi, mutta et ole vielä löytänyt tapaa tehdä pysyvää muutosta?

Teoksessaan Virtaa ravinnosta! Annika Havaste kertoo, kuinka oikeanlaisen ravinnon lisääminen ruokavalioon auttaa sinua pysymään terveenä ja virkeänä ja tukee painonhallintaa ja suoliston hyvinvointia. Kirjan avulla voit laatia itsellesi yksilöllisen ravintosuunnitelman, joka keskittyy juuri sinulle sopivan ruokavalion löytämiseen sekä kehon ja mielen tasapainon saavuttamiseen.

Ravinto ei ole vain vatsan täytettä, vaan se vaikuttaa koko kehoon: terveyden säilymiseen ja palauttamiseen, ihoon, tulehduksiin, vastustuskykyyn, painoon, aivotoimintaan, mielialaan, hormonitoimintaan ja stressinsietokykyyn - jopa geeniemme toimintaan.

Terveytemme perusta on hyvinvoiva suolisto. Kirjan avulla opit hoitamaan suolistoasi oikeanlaisella ruokavaliolla ja elämäntapavalinnoilla. Saat myös hormonitoimintasi tasapainoon, parannat stressinhallintaasi ja vähennät piilevää tulehdusta aiheuttavaa ravintoa.

Annika Havaste on FLT Ravintovalmentaja®. Hän on jo yli kahdeksan vuoden ajan ohjannut ihmisiä terveyden ja suoliston hoidossa luonnollisin keinoin. Havasteen terveysfilosofia pohjautuu ihmisen yksilöllisyyden ja kokonaisvaltaisuuden huomioimiseen. Pro Health Oy on myöntänyt Havasteelle FLT Ravintovalmentaja® -lisenssin. Hän on myös suorittanut Institute for Functional Medicine’n funktionaalisen lääketieteen opintoja.Kommentoi kirjaa:  Tutustu myös  

Lange, Tara

Vihermehu