Viisas elämä

Kirjat Viisas Elämä -sarja Rakkauden periaateKirja arvioitu 4 kertaa, keskiarvosana 4.8


Anna arvosana kirjalle

Alexander Loyd

  Rakkauden periaate  

stressistä menestykseen 40 päivässä

Kirjailija: Alexander Loyd
Alkuteos: The Greatest Principle
Suomentaja: Leena Siitonen
ISBN: 9789522602794
Sidosasu: nid, 342 s.
Hinta: 29.00 €
Ilm: 10/2014
Kirjastoluokka: 17.3
Sarja: Viisas Elämä
Varastossa

Positiivista ajattelua ja tahdonvoiman hyödyntämistä tarjotaan usein takuuvarmoina keinoina menestyksen saavuttamiseen, mutta ne eivät toimi kovinkaan hyvin, koska ne eivät keskity todelliseen ongelmien aiheuttajaan: stressiin. Stressin on tieteellisesti todistettu olevan käytännössä kaikkien ongelmiemme takana, oli kyse sitten fyysisistä tai henkisistä ongelmista. Kun ymmärrämme, miten kaikkein suurin periaate, rakkaus, toimii kehossamme, löydämme vastauksen kaikkiin ongelmiimme.

Tämän kirjan avulla stressi talttuu ja muuttuu kukoistukseksi vain neljässäkymmenessä päivässä.Suurin periaate poistaa kaikki henkilökohtaiset esteesi, jotka ovat terveytesi, vaurautesi ja ihmissuhteidesi tiellä. Sinulla on käsissäsi avaimet menestykseen, jota et ole uskaltanut nähdä edes villeimmissä unissasi!

Alex Loyd, PhD, ND, on psykologian ja neurolääketieteen tohtori. Hän on Paranemisen avainten(The Healing Codes) luoja. Paranemisen avaimen myötä Loydin yksityisvastaanotosta on kasvanut yksi maailman suurimmista ja suosituimmista. Basam Booksin suomeksi julkaisema Paranemisen avain - The Healing Code (6. korjattu painos 2013) on Basam Booksin myydyimpiä teoksia.Kommentoi kirjaa:  Tutustu myös  

Loyd, Alexander

Paranemisen avain