Viisas elämä

Kirjat Viisas Elämä -sarja Kukoistavan johtamisen käsikirja


Kirja arvioitu 5 kertaa, keskiarvosana 4.8


Anna arvosana kirjalle

Keijo Halinen & JP Jakonen

  Kukoistavan johtamisen käsikirja  

Kirjailija: Keijo Halinen & JP Jakonen
ISBN: 978-952-260-049-3
Sidosasu: nid, 184 s.
Hinta: 28.00 €
Ilm: 10/2011
Kirjastoluokka: 69.11 & 17.3
Sarja: Viisas Elämä
Loppuunmyyty

Kukoistavan johtamisen käsikirja auttaa ymmärtämään oman elämän ja organisaation johtamiseen vaadittavia mielen malleja 2000-luvun maailmassa. Tarkastelemalla miten samat periaatteet toimivat niin yksilöiden kuin yhteisöjen kehittämisen taustalla, kirjoittajat osoittavat miksi monet yritykset kehittää johtajuutta epäonnistuvat. Teos opastaa lukijaa johtamaan itseään, ymmärtämään toisia ja elämään tasapainoisempaa elämää.

Henkilökohtainen ja organisaation kukoistus alkaa nykyisten toimintatapojen negatiivisten puolten ymmärtämisellä ja uusien positiivisten valmiuksien harjoittelulla. Psykologisen muutosvastarinnan oivaltaminen, mielen arkkitehtuurin hahmottaminen ja radikaalin yhteistyön asenne syventävät itsetuntemusta, edistävät elämän tasapainoa ja juurruttavat vuorovaikutuksen kuviot molemminpuolisen kunnioituksen maaperään. Kirjan monipuoliset harjoitukset auttavat lukijaa soveltamaan kukoistavan johtamisen taitoja myös käytännössä.

Keijo Halinen on johtajuuden konsultti, jolla on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus kansainvälisten organisaatioiden muutosprosesseista. JP Jakonen on valmentaja ja suomentaja, joka pitää filosofista vastaanottoa.

 Kommentoi kirjaa:  Tutustu myös  

Chopra, Deepak

Sielukas johtaminen