Viisas elämä

Kirjat Viisas Elämä -sarja Naurun hyvää tekevä voimaKirja arvioitu 7 kertaa, keskiarvosana 5.0


Anna arvosana kirjalle

Mari Lämsä

  Naurun hyvää tekevä voima  

Kirjailija: Mari Lämsä
ISBN: 9789522605887
Sidosasu: nid, 200 s.
Hinta: 26.00 €
Ilm: 02/2017
Kirjastoluokka: 17.3
Sarja: Viisas Elämä
Uutuus

Nauru ja elämänilo ovat vahvasti läsnä elämän ensimetreillä. Tutkimusten mukaan ihmiset nauravat eniten alle kouluikäisenä. Nauramisen taito säilyy viimeiseen hengenvetoon asti, mutta mihin aikuisten nauru katoaa ja miten sen löytää uudelleen?

Tämä kirja vie lukijan matkalle oman naurun lähteille ja avaa uusia ovia ymmärrykselle siitä, miten voimme löytää naurun positiivisen voiman elämäämme. Vapauttaessa naurumme voimme vapauttaa myös kehomme, mielemme ja sielumme menneisyyden ja rajoittavien uskomusten kahleista ja oppia elämään autenttisina tässä ja nyt.

Kirja ei pohjaudu vain naurujoogaharjoitteluun tai lähesty naurua perinteisesti huumorin näkökulmasta, vaan avaa naurun merkitystä ja vaikutuksia hyvinvointiin uudella tavalla, kokonaisvaltaisesti. Kirja tarjoaa konkreettisia vinkkejä ja harjoitteita, joiden avulla jokainen voi saada naurun positiivisen voiman käyttöönsä.

Mari Lämsä on luonut Reseptillä Naurua -hyvinvointivalmennusten konseptin ja kouluttaa niin yksityisiä ihmisiä kuin työyhteisöjäkin. Hänen työtään ohjaa halu vahvistaa ihmisten luottamusta itseensä ja omiin voimavaroihinsa.Kommentoi kirjaa:  Tutustu myös  

Borg, Marika

Rakastu elämääsi!

Friman, Terhi

Hyvä työpäivä

Kabat-Zinn, Jon

Jokapäiväiset ilonaiheet

Huitti, Miia

Stressikupla