Viisas elämä

Kirjat Tietokirjallisuus Business for Punks
Anna arvosana kirjalle

James Watt

  Business for Punks  

Riko sääntöjä ja menesty

Kirjailija: James Watt
Alkuteos: Business for Punks: Break All the Rules – the BrewDog Way
Suomentaja: Timo Utterström
ISBN: 9789522605757
Sidosasu: sid, 250 s.
Hinta: 32.00 €
Ilm: 10/2016
Kirjastoluokka: 69.1
Uutuus

”Se ei enää riitä, että perustaa yrityksen. Yritykselle tarvitaan selkeä päämäärä, missio, syy olla olemassa. Me emme Martinin kanssa perustaneet vain panimoa – me halusimme saada muutkin ihmiset suhtautumaan laatuoluisiin yhtä intohimoisesti kuin me itse suhtauduimme.”

Älä perusta yritystä, vaan aloita vallankumous. Ole itsekäs paskiainen ja unohda kaikki ohjeet. Älä tuhlaa aikaasi tyhjänpäiväisiin yrityssuunnitelmiin. Unohda myyntistrategiat. Toimi, älä ajattele.

Muun muassa näiden ajatusten avulla skotlantilaisesta Brewdog-panimosta tuli yksi maailman tunnetuimmista pienpanimobrändeistä. Business for Punksissa panimon toinen perustaja James Watt tuo julki menestyksensä avaimet.

Tämä kirja on anarkistinen yritysopas uudelle sukupolvelle – rääväsuinen suunnannäyttäjä, jonka avulla yritystoimintakin voi olla hauskaa ja sen puitteissa voi tehdä aivan mitä huvittaa. Ja mikä parasta, voi luoda yrityksen jossa jokainen haluaisi olla töissä.

Täysin omaehtoisesti toimiva Brewdog tunnetaan nykyisin laadukkaista oluistaan, baareistaan ja joukkorahoituskampanjoistaan. Brewdog aloitti pienpanimobuumin ja tuli luoneeksi kokonaan uuden tavan pyörittää yritystä. Brewdog-oluita saa monista ruokakaupoista Suomessa. Helsinkiin perustettiin Brewdog-baari kesällä 2014 ja Turkuun loppuvuodesta 2015.Kommentoi kirjaa:  Tutustu myös  

Dweck, Carol

Mindset

Grant, Adam

Originals

Ferriss, Timothy

4 tunnin työviikko, pokkari

Koivu, Ira

Vapaa viinistä