Viisas elämä

Kirjat Pikku-Tiikeri, onko se totta?Kirja arvioitu 2 kertaa, keskiarvosana 5.0


Anna arvosana kirjalle

Byron Katie & Hans Wilhelm

  Pikku-Tiikeri, onko se totta?  

Neljä kysymystä, jotka saavat sinut hymyilemään jälleen

Kirjailija: Byron Katie & Hans Wilhelm
Alkuteos: Tiger Tiger Is It True?
Suomentaja: Jenni Vehkaluoto
ISBN: 9789522605672
Sidosasu: sid, 32 s.
Hinta: 18.00 €
Ilm: 11/2016
Kirjastoluokka: 85.2
Varastossa

Pikku-Tiikeri, onko se totta? on tarina tiikerinpennusta, joka luulee koko maailmansa romahtavan: vanhemmat eivät enää rakasta, ystävät ovat hylänneet ja elämä on kaikin puolin epäreilua. Eräänä päivänä viisas kilpikonna kysyy Pikku-Tiikeriltä neljä tärkeää kysymystä ja kaikki muuttuu hetkessä paremmaksi. Kysymysten avulla Pikku-Tiikeri ymmärtää, että hänen ongelmansa eivät johdu ympäröivästä maailmasta, vaan hänen omista, piintyneistä ajatuksistaan. Kun Pikku-Tiikeri oppii kyseenalaistamaan surua ja murhetta tuottavat ajatuksensa, elämästä tulee taas mukavaa.

Byron Katie on yhdysvaltalainen kirjailija ja puhuja. Hän on kehittänyt yksinkertaisen itsetutkistelumenetelmän nimeltään Työ (The Work) ja tehnyt sitä tutuksi miljoonille ihmisille kautta maailman. Hänen kirjansa ovat olleet myyntimenestyksiä, ja niitä on käännetty 29 kielelle. Pikku-Tiikeri, onko se totta? on hänen ensimmäinen lastenkirjansa.

Hans Wilhelm on Yhdysvaltojen eturivin kirjailijoita ja kuvittajia. Hänen kirjojaan on käännetty yli 20 kielelle ja niistä on tehty menestyneitä piirrossarjoja. Wilhelmin kirjat ovat voittaneet lukuisia kansainvälisiä lastenkirjallisuuspalkintoja.Kommentoi kirjaa:  Tutustu myös  

Katie, Byron

Ilon tuhat nimeä

Muth, Jon J.

Pandan zentarinoita

Tolle, Eckhart

Miltonin salaisuus

Muir, John

Stickeen