Viisas elämä

Kirjat Tietokirjallisuus Juokse henkesi edestäKirja arvioitu 1 kertaa, keskiarvosana 5.0


Anna arvosana kirjalle

Aku Kopakkala

  Juokse henkesi edestä  

Omaehtoisen elämän mahdollisuudesta

Kirjailija: Aku Kopakkala
ISBN: 9789522605658
Sidosasu: sid, 200 s.
Hinta: 29.00 €
Ilm: 12/2016
Kirjastoluokka: 79.11, 17.3
Uutuus

Ultrajuoksu, satoja kilometrejä pitkä ja usein monia päiviä kestävä koitos, on paitsi fyysinen, myös psyykkinen kokemus, jonka suorittamiseen tarvitaan uutteraa harjoittelua. Suosiotaan hiljalleen kasvattava laji pitää yllään jonkinlaista mystistä, yli-ihmismäistä verhoa, ja laji vaatiikin intohimoista omistautumista.

Juokse henkesi edestä kokoaa yhteen kaiken oleellisen tieteellisen tiedon, mitä kestävyysjuoksun harrastaja tarvitsee, romantisoituja kuvauksia ultrajuoksun myyttisistä laji-ikoneista ja psykologi Aku Kopakkalan omia kokemuksia harjoituksista ja kilpailuista. Kopakkalan juoksupäiväkirjat tuovat ultrajuoksukokemuksen lukijan iholle antamaan alkusysäyksen vasta-alkajille ja inspiraatiota jo lajiin tutustuneille.

Psykologi Aku Kopakkala nousi julkisuuteen, kun Mehiläinen irtisanoi hänet hänen kritisoituaan nykyisiä masennuslääkekäytäntöjä. Kopakkalalle juoksu on parhaita tapoja pitää mieli kunnossa ja virkeänä. Kopakkalalta on aiemmin julkaistu bestseller-kirja Masennus – suuri serotoniinihuijaus ( Basam Books 2015).Kommentoi kirjaa:  Tutustu myös  

Kopakkala, Aku

Masennus (pokkari)

Williams, Mark & Teasdale, John & Segal, Zindel & Kabat-Zinn, Jon

Mielekkäästi irti masennuksesta (kirja + cd)

Orsillo, Susan & Roemer, Lizabeth

Mielekkäästi irti ahdistuksesta

Gros, Frédéric

Kävelyn filosofiaa (pokkari)