Viisas elämä

Kirjat Viisas Elämä -sarja Kehosi tietää vastauksen
Anna arvosana kirjalle

David I. Rome

  Kehosi tietää vastauksen  

Kirjailija: David I. Rome
Alkuteos: You Body Knows the Answer: Using Your Felt Sense to Solve Problems, Effect Change, and Liberate Creativity
Suomentaja: Erkka Laitinen
ISBN: 9789522605641
Sidosasu: nid, 190 s.
Hinta: 26.00 €
Ilm: 11/2016
Kirjastoluokka: 17.3
Sarja: Viisas Elämä
Uutuus

Mistä löytyy paras ratkaisu ongelmiin, mikä saa luovuuden ja muutoksen liikkeelle?

Oma keho voi kertoa yllättävän paljon, kunhan sen hienovaraisia viestejä oppii kuuntelemaan ja kiinnittämään niihin huomiota. Kehosi tietää vastauksen tarjoaa vanhan tiibetiläisen viisauden ja modernin länsimaisen fokusoinnin tekniikat yksissä kansissa.

Fokusointi on Eugene Gendlinin 1970-luvulla kehittämä filosofiaan ja psykologiaan pohjautuva tekniikka, jonka keskeinen käsite on merkitystuntemus: sen avulla ihminen voi opetella vähitellen tunnistamaan kehon hienovaraisia tuntemuksia ja tulkitsemaan kehon viestejä. David I. Rome yhdistää fokusointiin mindfulnesstekniikoita, ja näin syntyy toimiva paketti, jonka avulla voi oppia kuuntelemaan omaa sisäistä viisauttaan.

Kirja tarjoaa tehokkaita välineitä vaativienkin ongelmien ratkaisuun ja sisältää runsaasti käytännön harjoituksia. Tekniikoita voi hyödyntää ja soveltaa milloin tahansa – vaikka työpäivän lomassa.

David I. Rome on yhdysvaltalainen opettaja, valmentaja ja kirjailija, joka soveltaa mietiskelyä ja mindfulness-tekniikoita yksilöiden ja organisaatioiden kehittämiseen.Kommentoi kirjaa:  Tutustu myös  

Gendlin, Eugene T.

Fokusointi

Shapiro, Deb

Kehosi paljastaa mielesi (pokkari)

Segal, Inna

Kehosi salattu kieli (pokkari)

Kabat-Zinn, Jon

Olet jo perillä