Viisas elämä

Kirjat Viisas Elämä -sarja Tie sisäiseen ihmisyyteenKirja arvioitu 8 kertaa, keskiarvosana 4.4


Anna arvosana kirjalle

Jeremy Qvick

  Tie sisäiseen ihmisyyteen  

Harjoituksia tietoisuuden kehittämiseen

Kirjailija: Jeremy Qvick
ISBN: 9789522605535
Sidosasu: nid, 250 s.
Hinta: 26.00 €
Ilm: 09/2016
Kirjastoluokka: 17.3
Sarja: Viisas Elämä
Uutuus

Tie sisäiseen ihmisyyteen on matka kohti läsnäolon voimaa. Tämä voima auttaa tiedostamaan ja ymmärtämään, mitä mielessäsi ja ulkoisessa elämässäsi tapahtuu.  

Kirjan tietoisuusharjoitusten kautta opit selkeää ajattelua ja intuitiivista tuntemista, joilla voit muuntaa vanhoja ajatus- ja tunnetottumuksiasi tehokkaasti. Harjoitusten avulla voit löytää sisäisen rauhan, ja toimia vapaammin sekä luovemmin niin arjen askareissa, sosiaalisessa elämässä, taiteellisessa työssä kuin oppimisessakin.  

Tie sisäiseen ihmisyyteen sisältää 79 mieltä kirkastavaa harjoitusta sisäisten voimavarojen löytämiseen, ajatuksien, tunteiden ja halujen havainnoimiseen, ymmärtämiseen ja muuntamiseen sekä oman tahdonvoiman vahvistamiseen. Tervetuloa tutustumaan sisäiseen ihmisyyteesi! 

Jeremy Qvick on Inarissa syntynyt ja kasvanut kirjaililja, taiteilija ja tietoisuuden tutkija. Lapin erämää on kasvattanut hänestä taitavan sävel- ja sanataitelijan. Muusikon ura loppui, kun Jeremy rikkoi soittokätensä ja joutui luopumaan suurimmasta intohimostaan. Siitä alkoi vuosien mittainen uuden merkityksellisyyden etsintä, ja lopulta Jeremy löysi suunnan ja tarkoituksen elämälleen. Hän oli kokenut, mitä ihminen voi todella olla: luova ja vapaa olento. Ihmisen ainoat esteet ovat hänen oman mielensä pelot ja tottumukset. 

Vaellukset Lapin luonnossa ovat kehittäneet Jeremyn havainnointikyvyn kirkkaaksi. Sen avulla hän on tutkinut myös mielen mittaamattomia horisontteja.

jeremyqvick.comKommentoi kirjaa:  Muita sarjan kirjoja  

Joogan sydän

Vaiheessa

Luo haluamasi elämä

Parempaa seksiä joogan avulla

Uskalla haavoittua

Yksinkertaisuus

Aalto on meri

Brainstorm

Kutsu Tietoisen läsnäolon harjoittamiseen + cd

Maailmankatsomusten taistelu

Mielen voima

Luonnonkaunis ja terve iho