Viisas elämä

Kirjat Viisas Elämä -sarja Uuden ajan lapset
Anna arvosana kirjalle

Hanna-Leena Sabelström

  Uuden ajan lapset  

Kirjailija: Hanna-Leena Sabelström
ISBN: 9789522605467
Sidosasu: nid, 200 s.
Hinta: 25.00 €
Ilm: 09/2016
Kirjastoluokka: 17.3
Sarja: Viisas Elämä
Uutuus

Uuden ajan lapset on kiehtova kuvaus tämän päivän erityislapsista ja heidän matkastaan enkeleitä näkevän opettajan kanssa. Kirjan tapahtumat ovat todellisesta elämästä, mutta lasten tarinoita on muokattu niin, että tietosuoja säilyy.

Henkilökohtaisen elämän kuvaaminen ja keskustelut valo-oppaiden kanssa avaavat henkimaailman ihmeitä ja tuovat ne kaikille näkyväksi ja koettavaksi. Uuden ajan lapset nostaa rohkeasti esiin kipeitäkin asioita koulumaailmasta, kasvusta ja perhe-elämästä ja jakaa lukijan kanssa koskettavasti niin surun ja tuskan kuin ilon ja rakkaudenkin hetket.

Hanna-Leena Sabelström on kirjailija ja erityisluokanopettaja, joka on lapsesta saakka nähnyt enkeleitä ja saanut viestejä heiltä eri muodoissa. Sabelström on toiminut vuosia selvänäkijänä, Angelic-Reiki ® Master -hoitajana sekä henkisenä valmentajana ja opettajana. Sabelströmiltä on aiemmin julkaistu romaani Enkelikellolapset (2014) ja enkelikorttipakka Sonja-Enkeli – Intuitiivisia viestejä enkeleiltä (2014).Kommentoi kirjaa:  Tutustu myös  

Sabelström, Hanna-Leena

Enkelikellolapset

Hawn, Goldie

10 läsnäolon minuuttia (pokkari)

Sabelström, Hanna-Leena

Sonja-Enkeli - intuitiivisia viestejä enkeleiltä

Satri, Janna

Herkkyys ja kiusaaminen