Viisas elämäAnna arvosana kirjalle

Gabrielle Bernstein

  Ihmeitä nyt  

108 pikakonstia sisäiseen rauhaan

Kirjailija: Gabrielle Bernstein
Alkuteos: Miracles Now: 108 Life-Changing Tools for Less Stress, More Flow, and Finding Your True Purpose
Suomentaja: Hanna Virtanen
ISBN: 9789522605436
Sidosasu: nid, n. 300 s.
Hinta: 26.00 €
Ilm: 12/2016
Kirjastoluokka: 17.3
Sarja: Viisas Elämä
Uutuus

Gabrielle Bernstein on noussut muutamassa vuodessa kolmikymppisten naisten roolimalliksi ja nykyaikaisen henkisyyden sanansaattajaksi. Sisäinen rauha, rakkaus ja myötätunto – nämä kaikki on mahdollista omaksua nopeasti, ilman pitkiä istuntoja temppeleissä tai joogasaleilla. Ihmeitä tänne, nyt heti!

Kirja tarjoaa kiireiseen arkeen sopivia lyhyitä harjoituksia ja välineitä, joilla pääsee eroon peloista, huolista, kaunasta ja uupumuksesta, jotka turhaan kuormittavat mieltä ja saavat elämän jumittumaan paikoilleen. Kirjan missio on kuitenkin paljon syvempi kuin pelkkä stressinhallinta: positiivisen energian lisääminen auttaa koko ihmiskuntaa, joka on tukehtumaisillaan kriiseihin ja väkivaltaan. Nyt tarvitaan ihmeiden kiihdytyskaistaa.

Muutaman minuutin mittaiset harjoitukset ovat yksinkertaisia mutta tehokkaita. Bernstein tuo ikivanhat meditaatioperinteet ja harjoitukset nykypäivään ja tarjoilee ne uuden sukupolven etsijöille raikkaalla ja mutkattomalla tavalla. Kuin Sinkkuelämän Carrie kohtaisi Dalai Laman.

Gabrielle Bernstein on kotimaassaan Yhdysvalloissa vetovoimainen puhuja ja suosittu valmentaja, joka esiintyy paljon mediassa ja naistenlehdissä. Hän tviittaa aktiivisesti ja kannustaa lukijoitaan jakamaan kokemuksiaan sosiaalisessa mediassa.Kommentoi kirjaa:  Muita sarjan kirjoja  

Muutoskoodi

Kuvittele itsesi

Stressivapaa johtaja

Rakasta itseäsi

Terveeksi mielen voimalla

E2

Kahleeton sielu

Multaisen iän kerho

Uskalla haavoittua

Babylonin rikkain mies

Mielen tuolle puolen

Raha