Viisas elämä


Kirja arvioitu 7 kertaa, keskiarvosana 4.6


Anna arvosana kirjalle

Hal Elrod

  Aamun ihme  

Miten yksi tunti päivässä voi muuttaa elämän?

Kirjailija: Hal Elrod
Alkuteos: The Miracle Morning: The 6 Habits That Will Transform Your Life Before 8AM
Suomentaja: Leena Siitonen
ISBN: 9789522605412
Sidosasu: nid, n. 250 s.
Hinta: 26.00 €
Ilm: 12/2016
Kirjastoluokka: 17.3
Sarja: Viisas Elämä
Uutuus

Miten elämä muuttuisi, jos puolitiehen jääneet hyvät aikomukset alkaisivatkin yhtäkkiä muuttua todeksi?  Positiivisten muutosten käynnistyminen voi olla pienestä kiinni – yksi tehotunti päivässä riittää, kun ihmisen luonnollinen kehitystarve pääsee vauhtiin.

Hal Elrodin yksinkertainen aamuohjelma on muuttanut kymmenientuhansien ihmisten elämän onnellisemmaksi ja tasapainoisemmaksi. Elämässä on todella mahdollista onnistua kaikilla alueilla: työ, terveys, ihmissuhteet ja toimeentulo voivat olla kaikki kunnossa. Tulokset alkavat näkyä nopeasti, jopa muutamassa päivässä.

Kirja on käännetty kahdellekymmenelle kielelle ja se on ollut kaikkialla myyntimenestys. Se on lyönyt ällikällä nekin lukijat, jotka ovat kahlanneet läpi kasapäin kirjoja, joissa neuvotaan, miten itseään ja elämäänsä voi kehittää. Kirjan neuvot ovat käytännöllisiä ja ne toimivat. 

Hal Elrod on kokenut omassa elämässään suuria vastoinkäymisiä. Hän joutui parikymppisenä vakavaan auto-onnettomuuteen, ja hänelle sanottiin, että hän ei luultavasti kävele enää koskaan. Hän kuitenkin toipui täysin ja on nykyään ultrajuoksija, innostava puhuja, valmentaja ja kirjailija.Kommentoi kirjaa:  Muita sarjan kirjoja  

Toiveista totta

Suru ja surutyö

Harjoituksia Läsnäolon voimasta

Tunteen ja älyn liitto

Eroon tunnesyömisestä

Musiikki, henkisyys ja hyvinvointi

Maailmankatsomusten taistelu

Meditoinnin taito

Seinä, aukene!

10 läsnäolon minuuttia

Menesty tyyneyden avulla

Buddhan aivot