Viisas elämä

Kirjat Viisas Elämä -sarja Terveellisempiä herkkujaKirja arvioitu 1 kertaa, keskiarvosana 5.0


Anna arvosana kirjalle

Pirjo Saarnia

  Terveellisempiä herkkuja  

Kirjailija: Pirjo Saarnia
ISBN: 9789522605382
Sidosasu: nid, 200 s.
Hinta: 26.00 €
Ilm: 09/2016
Kirjastoluokka: 59.34, 68.2
Sarja: Viisas Elämä
Uutuus

Sadoilla tuhansilla keski-ikäisillä suomalaisilla veren rasva- ja sokeriarvot ovat liian korkeat, verenpaineesta puhumattakaan. Voiko silloin käyttää huoletta muodikasta kookosöljyä, syödä päivittäin raakakakkuja tai maustaa ruokansa ruususuolalla?  Ovatko raakakakut ja kasviöljyt automaattisesti terveellisiä, ja miten gluteeniin pitäisi suhtautua? Millaisilla herkuilla kolesteroli- ja sokeriarvot lähtevät laskusuuntaan? Miten perinteisiä leivontareseptejä tai raakakakkuja muokataan terveellisemmiksi maun kärsimättä, ja miten herkkävatsaisen kannattaa valmistaa herkkunsa?

Tämä kirja tarjoaa luotettavia ja mielenkiintoisia faktoja sekä selkeyttä valtavassa ravintotietotulvassa kahlaavalle terveystietoiselle ihmiselle. Jokainen meistä haluaa herkutella, ja tämän kirjan ansiosta terveellinen herkuttelu on mahdollista.

Pirjo Saarnia on laillistettu ravitsemusterapeutti, terveystieteiden maisteri ja ravintokirjailija. Hän on toiminut viisitoista vuotta ihmisten ravitsemuksen parissa sekä julkaissut aiemmin suositut ravintokirjat Irti makeanhimosta, Ruoan terveysvaikutukset, Rasvoilla parempaa terveyttä sekä Terveellistä ruokaa vartissa.Kommentoi kirjaa:  Tutustu myös  

Junger, Alejandro

Puhdas suolisto (pokkari)

Krebber, Elviira

Parantava ketoosi

Tervo, Pauliina

Herkän vatsan kokkikoulu

Lange, Tara

Vihermehu