Viisas elämäAnna arvosana kirjalle

Elina Kauppila

  Ihana perhe  

Tietoisen vanhemmuuden ABC

Kirjailija: Elina Kauppila
ISBN: 9789522605375
Sidosasu: nid, 200 s.
Hinta: 26.00 €
Ilm: 10/2016
Kirjastoluokka: 17.3
Sarja: Viisas Elämä
Uutuus

Ihana perhe – tietoisen vanhemmuuden ABC vastaa monen perheen tarpeisiin. Kirja lähestyy tietoista vanhemmuutta käytännön tilanteiden ja esimerkkien kautta. Se kokoaa yhteen tunnettujen ajattelijoiden ajatuksia, teoriaa ja kirjailijan omia näkemyksiä muun muassa tietoisesta vuorovaikutuksesta perheen sisällä. Nämä nivotaan yhteen todellisten arkisten tilanteiden kanssa, jolloin niistä on todennäköisemmin apua ja jolloin ne voivat tarjota tärkeitä oivalluksia omasta vanhemmuudesta.

Kirja on jaettu selkeästi eri aihepiireihin, ja kirjaa voi lukea vaikka aihe kerrallaan. Kirja auttaa selviämään vaikeista ristiriitatilanteista perhettä lähentävästi ja opettaa vanhemmille paitsi kärsivällisyyttä, myös ja ennen kaikkea lempeyttä itseä kohtaan.

Elina Kauppila on tunne- ja vuorovaikutuskouluttaja, filosofian maisteri ja yrittäjä. Hänen näkemyksensä ovat syntyneet työssä Toimiva perhe -kurssien kouluttajana, kotona kahden lapsen vanhempana ja vuorovaikutuksessa muiden vanhempien kanssa. Häneltä on ilmestynyt aiemmin kirja Ihanan kamala päivä – lasten mindfulness (Viisas Elämä 2016).Kommentoi kirjaa:  Tutustu myös  

Kauppila, Elina

Kamalan ihana päivä

Hawn, Goldie

10 läsnäolon minuuttia (pokkari)

Tolle, Eckhart

Harjoituksia Läsnäolon voimasta (pokkari)

Andersen, Heidi

Mindfulness vanhemmille