Viisas elämä

Kirjat Viisas Elämä -sarja Elämän virrassaKirja arvioitu 1 kertaa, keskiarvosana 5.0


Anna arvosana kirjalle

Kaija Pitkäniemi

  Elämän virrassa  

Miten elät linjassa muutosten kanssa

Kirjailija: Kaija Pitkäniemi
ISBN: 9789522605320
Sidosasu: nid, n. 250 s.
Hinta: 26.00 €
Ilm: 09/2016
Kirjastoluokka: 17.3
Sarja: Viisas Elämä
Uutuus

Elämän virrassa käsittelee monimuotoista muutosten aikaa, jossa elämme. On sinun valintasi, annatko muutosten viedä sinua vai otatko ohjat omiin käsiisi. Elämässä on paljon enemmän valinnan mahdollisuuksia kuin tiedostamme. Pärjätäksemme muutosten keskellä meidän on otettava aktiivisesti käyttöön elämään liittyviä taitoja, kuten läsnäoloa, aitoa itsensä tuntemista sekä kokonaisvaltaista vastuullisuutta itsestämme ja elämästämme.

Tämä kirja on tarkoitettu sinulle, joka et halua olla muutosten uhri, vaan valitset johtaa omaa elämääsi. Kirja herättää kyseenalaistamaan monia arkisia asioita, ravistelemaan luutuneita käsityksiä ja ajattelemaan elämää laajemmasta näkökulmasta. Se myös koskettaa lukijaansa kirjoittajan omakohtaisilla kokemuksilla. Lisäksi kirjassa on käytännönläheisiä harjoituksia ja ohjeita, jotka ovat heti sovellettavissa arkeen. Juuri nyt on oikea aika suostua linjaukseen elämän kanssa ja antautua sen virtaan!

Kaija Pitkäniemi on henkinen valmentaja, coach, puhuja ja kirjoittaja. Hänen sydäntään lähellä ovat aito itsensä tunteminen ja ihmisenä kasvaminen läpi elämän. Kaija puhuu syvällä oman kokemuksen äänellä ja uskoo esimerkin voimaan.

Lisää Kaijasta: intuitivo.fiKommentoi kirjaa:  Muita sarjan kirjoja  

Uskalla haavoittua

Tapping Solution

Kalpa ja mieli

Ajan päättyminen

Paperilyhty virrassa

Seinä, aukene!

Valkeiden pilvien tie

Johdatus tietoiseen läsnäoloon

Tunteen ja älyn liitto

Aalto on meri

Auta, kiitos, vau

Rakkauden periaate